Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekvereniging De Bazuin Winsum zoekt jong zangtalent voor het muziekproject ‘Wieger wordt wakker’.

Zit jij op de basisschool in groep 3-8 en vind je zingen leuk? Geef je dan op voor het gelegenheidskinderkoor. Deelname is gratis!

Wil je de liedjes thuis oefenen? Dat kan. Ga snel naar Wieger wordt wakker!

Op vier woensdagmiddagen (20 en 27 september en 4 en 11 oktober van 14.15 tot 15.00 uur) worden liedjes ingestudeerd onder leiding van Janneke Kuiper. Op vrijdag 13 oktober om 19.00 uur wordt het project, samen met opleidingsorkest Twister, afgesloten met een echt concert. De repetities en het concert zijn in de Blauwe Schuit (Warfstraat 1) in Winsum.

Doe je mee? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 'Wieger wordt wakker' maakt Wieger in een droom kennis met vele muziekinstrumenten, waaruit hij moet kiezen. Hij weet nog niet welk instrument hij wil gaan spelen. Een trombone, een trompet, een grote bas of, als de buren het goed vinden, misschien wel een drumstel. Wieger vindt alles mooi; hij kan bijna niet kiezen. Aan het eind van het verhaal wordt Wieger wakker en gaat hij naar zijn eerste muziekles.

wieger_wordt_wakker

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.