#
Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

In het kader van het 90-jarig jubileum van De Bazuin werd op zaterdag 16 oktober 2010 een reünie gehouden met een Open Presentatie Concert. Ongeveer 60 reünisten namen deel waarbij men kon zeggen "eens een muzikant, altijd een muzikant".

20101016-01

Vond u het een leuke reünie? Laat het ons weten via het gastenboek.

's Middags speelde eerst het opleidingsorkest Twister. Later in de middags waren de reünisten in de gelegenheid om te laten horen dat ze het musiceren nog niet waren verleerd.

's Avonds gaf het Groot Orkest een "schizofreen" concert. Als absolute klap op de vuurpijl werd een eenmalig optreden gegeven door de legendarische "WinOb-kapel". 30 Jaar na hun laatste optrden (en voor sommigen 30 kilo) was deze kapel nog steeds in staat om de het publiek letterlijk plat te spelen.

Een volledig fotoverslag van deze dag staat in het fotoboek.

20101016-02

 

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.