Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Op 15 december vanaf 7 uur ’s avonds was de Torenkerk in Winsum tot de laatste stoel gevuld. Op die avond trad Twister, het opleidingsorkest van de Winsumer Muziekvereniging De Bazuin op, samen met een voor deze avond gevormd kinderkoor.
Het betrof hier een kerstconcertje met gevarieerde kerstliedjes en christmas carols,  meegezongen door het 35 kinderen tellend koor, die onder leiding van Christy Baan, de liedjes vooraf hebben ingestudeerd.  
Johan Reitsema las tussen de stukken door het kerstverhaal voor, waarna het tijd werd voor het tweede deel, wat evenals het eerst deel bestond uit afwisselend stukken met en zonder het koor.
Het slotstuk had de naam ‘Christmas Swing’, dat Twister onder leiding van dirigent Luuk Tuinstra ten gehore bracht.  Inderdaad een swingend stuk, waarmee het publiek bijna dansend de kerk verliet. Na afloop was er natuurlijk warme chocolademelk en een kerstkransje.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.