Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Op zaterdag 2 maart opent De Bazuin Winsum de deuren van de Centrumkerk voor een concert van het groot orkest . Dit orkest zal, zoals u gewend bent, een afwisselend programma ten gehore brengen.

Tijdens het  concert wordt ook aandacht besteed aan de jongste leerlingen van de vereniging. Dit zijn de leerlingen, die lessen Algemene Muzikale Vorming volgen bij vakdocente Janneke Kuiper. In deze lessen AMV maken kinderen spelenderwijs kennis met de grondbeginselen van muziek.  Eerst door vooral te luisteren, later door zelf muziek te maken met slagwerkinstrumenten en blokfluit.
Voor muziekvereniging De Bazuin is dit een belangrijke groep leerlingen, omdat ze na het volgen van circa twee jaar AMV-lessen doorstromen naar ‘het echte werk’: ze mogen kiezen op welk instrument ze willen spelen en krijgen hierin vervolgens les van vakdocenten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ze via het opleidingsorkest Twister doorstromen naar het grote orkest.

Deze leerlingen zullen op 2 maart aan u laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Daarnaast zullen ze iets in combinatie met het orkest laten horen.
Dirigent Henk Smit en AMV-docent Janneke Kuiper hebben samen een gevarieerde avond in elkaar gezet. Laat u verrassen en kom kijken en luisteren. Het concert begint om 19.30 uur; de zaal zal om 19.00 uur geopend zijn.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.