Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Na een leuke dag vol activiteiten sloot Chr. Muziekvereniging De Bazuin Winsum o.l.v. Henk Smit zaterdagavond 22 juni de dag af met een ‘spetterende’ vierde editie van het Winsumerdaipconcert.

Medewerking werd dit jaar wederom verleend door Alje van Bolhuis die de presentatie op zich nam en een aantal eigen nummers ten gehore bracht, waarvan enkele in samenwerking met De Bazuin.

Om het publiek wat op te warmen werd het spits afgebeten met de bij iedereen welbekende Radetzki Mars. Na deze mars volgde muziek passende bij het thema: film- en populaire muziek. Muziek uit o.a. Titanic, The Rock, Once upon a time in the West en Schindlers List passeerden de revue. Dit jaar werd de muziek voor het eerst ondersteund met bijpassende beelden uit de gelijknamige films. Naast de filmmuziek kwamen ook popnummers van artiesten als Queen en onze eigen Anouk voorbij

20130622-01

Halverwege het concert werd het publiek letterlijk overspoeld door een regenbui waar geen ontkomen aan was. De Bazuin liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en ook het publiek liet zich niet afschrikken door de nattigheid. Overal kwamen poncho’s, paraplu’s en regenpakken tevoorschijn. Men bleef gezellig meedeinen op de muziek. Op de Boog, in de bootjes en op de kade gingen de paraplu’s van links naar rechts tijdens de bekende Waltz no.2, bekend van André Rieu.

Uiteindelijk klaarde de lucht weer op en kon er afgesloten worden met Hollandse klassiekers als ‘Malle Babbe’ en ‘Land van Maas en Waal’. Het publiek zong uit volle borst mee, wat verschillende Bazuinleden kippenvel bezorgde. Na deze meezingers werd de uitslag van de loterij bekend gemaakt, die mede mogelijk werd gemaakt door winkeliers uit het dorp die verschillende prachtige prijzen beschikbaar gesteld hadden. 

Mede door het enthousiasme van het publiek is het Winsumerdaipconcert, ondanks (of misschien wel dankzij) het slechte weer, wederom een onvergetelijke avond geworden.

De Bazuin bedankt, naast het publiek, iedereen die zich heeft ingezet voor dit concert, We’ll meet again! 

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.