Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

AMV-lessen bij de Bazuin beginnen weer!


Op woensdag 18 september beginnen de lessen Algemene Muzikale Vorming weer bij muziekvereniging De Bazuin Winsum. Is uw kind 6 jaar of ouder en heeft hij/zij interesse in muziek, dan is dit een mooie opstap om de muzikale ontwikkeling te stimuleren! De cursus duurt twee jaar en wordt gegeven door Janneke Kuiper. Het eerste jaar maken de kinderen op een speelse manier kennis met muziek. In het tweede jaar wordt er gerichter muziek gemaakt. Er wordt gespeeld op de blokfluit en getrommeld op de djembé. De kinderen leren dus noten lezen en ritmes spelen.

Na de AMV-cursus is er de mogelijkheid voor de kinderen om bij de Bazuin een opleiding te beginnen voor het spelen van een koperblaasinstrument, saxofoon of slagwerk. Vervolgens kunnen ze doorstromen naar het opleidingsorkest Twister of het slagwerkensemble en daarna het Groot Orkest.

De AMV-lessen zijn al een aantal jaren een succes. De Bazuin heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, onder andere door het enthousiasme van de AMV-ers. Heeft uw kind interesse in deze leuke, gezellige en vooral leerzame cursus? Dan kunt u hem/haar nu aanmelden bij opleidingscoördinator Christine Ritzema, 06-41396659 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.