Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Zaterdag 2 november heeft de Bazuin opgetreden voor haar Club100 leden in de Schierstee te Wehe-den Hoorn. Een bijzondere, sfeervolle locatie waar de gasten konden genieten van een heerlijk diner, gemaakt door onze eigen Johan Jansen, terwijl de Bazuin zorgde voor de muziek. Een gevarieerd en uitgebreid repertoire met zowel dansmuziek als luistermuziek.

Tussen de gangen door was het ook mogelijk om de voetjes van de vloer te halen en te dansen. De muziek varieerde van Latijns-Amerikaanse muziek tot Elvis. Een aantal gasten deden dit fanatiek en waren duidelijk bekend met de danspasjes.

Na afloop was er nog de mogelijkheid om met elkaar wat te drinken en te praten.

Al met al was het een gemoedelijk en geslaagd concert!

 

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.