Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Online kaartverkoop

Op vrijdag 23 december geeft De Bazuin Winsum een kerstconcert in De Poort te Winsum.

Het Groot Orkest van De Bazuin, onder leiding van dirigent Henk Smit, heeft een indrukwekkend en tegelijk verrassend, vrolijk en licht programma voor u in petto. Het orkest speelt koraalwerken, zoals Canterbury chorale, het grote werk Bellum et Pax (oorlog en vrede), maar ook swingende kerstmuziek. De rode draad door het programma luidt ‘Vrede!?’ Roel Dijkhuis zal het concert presenteren.

De Bazuin werkt mee aan de grote decemberactie van de voedselbanken in Groningen. Dit betekent dat u houdbare levensmiddelen kunt doneren bij aanvang van het concert die bestemd zijn voor de voedselpakketten voor de voedselbank Het Hogeland.

Het concert wordt gegeven in De Poort (Borgweg 36) te Winsum en begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Hijlkema Binnen (G. Reindersstraat 2, Winsum) en via de website.

Als Vriend van De Bazuin of Club-100 lid krijgt u reductie op de toegangsprijs (kaarten voor Club-100 leden en Vrienden van De Bazuin kosten €7.50 in plaats van €12.50).

Weet u in uw kennissenkring mensen die ook Club-100 lid of Vriend van De Bazuin zouden willen worden, dan is dit een mooi moment. Wanneer iemand zich nu aanmeldt als  Club-100 lid (voor €100 per jaar) of Vriend van De Bazuin (minimaal €20 euro per jaar), dan ontvangt diegene één kaart voor het Kerstconcert cadeau.

Goed nieuws! De kaartverkoop voor het kerstconcert van komende vrijdag verloopt boven verwachting goed. Hebt u nog kaarten nodig? Wees er snel bij, want vol = vol!
Leerlingen en niet meespelende leden hebben gratis toegang, maar vergeet niet je naam door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 23 december in De Poort. Wees welkom!

Sorry, you have not enough rights to view this image.  Sorry, you have not enough rights to view this image.

Poster ontwerp: Brenda Alting

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.