Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Sorry, you have not enough rights to view this image.

Op vrijdagavond 23 december gaf muziekvereniging De Bazuin Winsum een kerstconcert in De Poort te Winsum.

Concertbezoekers was gevraagd voedingsmiddelen mee te nemen voor de grote decemberactie van de voedselbank Het Hogeland. Daar werd grif gehoor aan gegeven. De directeur van Voedselbank Het Hogeland kon aan het eind van de avond vele gevulde kratten in ontvangst nemen.

Ook was er gelegenheid om de nagels te laten lakken in het kader van de actie die de zes-jarige Tijn had opgezet om geld in te zamelen voor de landelijke actie Serious Request. Met kleurig gelakte nagels zat een groot deel van het publiek en alle leden van het Groot Orkest van De Bazuin klaar om het concert te beginnen.

Het Groot Orkest van De Bazuin speelde zoals men dat van De Bazuin gewend is: vol overgave! Onder de bezielende leiding van Henk Smit speelde het orkest een aantal mooie werken waaronder het indrukwekkende Bellum et Pax (oorlog en vrede), waarna een koperkwinte’ dit imposante werk afsloot met een ingetogen lied ‘If ye love me, keep my commandments’ (‘Als je me liefhebt, hou je dan aan mijn geboden’). Naast indrukwekkende muziek, was het programma ook licht en vrolijk. Met swingende kerstmuziek en uiteraard de bekende uitsmijter Jingle Bells. Roel Dijkhuis presenteerde de avond op zijn eigen mooie wijze.

Aan het eind van de avond werd de opbrengst van de lak-actie bekend gemaakt: €202! Dit bedrag werd door De Bazuin verdubbeld tot €404. Dit bedrag is nog dezelfde avond overgemaakt op het rekeningnummer van Serious Request.

De Bazuin Winsum wenst u allen een gezond, gelukkig en muzikaal 2017.

Foto's

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.