Home

Binnenkort

concert

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Op zaterdag 27 januari organiseerde muziekvereniging De Bazuin Winsum haar jaarlijkse voorspeelmiddag. Maar liefst 27 optredens stonden op het programma. Van piepjong tot zeer volleerd.

De samenspeelgroep, onder leiding van Johan Reitsema, beet het spits af. De samenspeelgroep bestaat uit tien leerlingen die één tot twee jaar les hebben. Zij speelden twee vrolijke stukjes. Daarna volgden solo’s en allerlei verschillende ensembles op heel verschillend niveau. De jongste leerling speelt nog maar enkele maanden maar gaf toch al een mooie solo weg. Aan de andere kant van het spectrum stonden leden die ooit begonnen zijn bij de algemene muzikale vorming en inmiddels op het conservatorium in Groningen zijn aanbeland, maar ook lid zijn van De Bazuin.

Het werd een bijzonder geslaagde en gevarieerde middag, die werd afgesloten met een kort maar krachtig optreden van het opleidingsorkest Twister, onder leiding van Stefan de Groot.

De Bazuin Winsum is een muziekvereniging bestaande uit een Groot Orkest, een Opleidingsorkest, een Samenspeelgroep en een Slagwerkensemble. Zes docenten verzorgen de opleiding, zo’n veertig leerlingen zijn in opleiding en vier dirigenten leiden de ensembles en orkesten. De Bazuin is een mooie club waar op verschillende niveaus wordt gemusiceerd. Heb je ook zin om muziek te maken, kom gerust eens langs op de woensdagavond (repetitie avond) in de Blauwe Schuit in Winsum, of neem eens contact via deze website.

Muziek maakt alles mooier!

Klik hier voor de foto's

IMG_0488_1620x1080

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.