Home

Binnenkort

concert

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Iedereen die er geweest is, herinnert zich ongetwijfeld nog het kerstconcert, dat De Bazuin half december gaf in samenwerking met Sound of Joy en de fantastische bijdrage van mezzo-sopraan Karin Strobos. Een spectaculair concert waar Winsum nog lang over heeft nagepraat.

Vanaf begin januari zijn de voorbereidingen voor het volgende concert alweer in volle gang. Op zaterdag 3 maart begroeten de leden van De Bazuin u graag weer op dezelfde plaats, nl. in De Poort in Winsum. Te gast in Winsum is een Duitse harmonie uit Siershahn. Siershahn ligt in de deelstaat Rijnland-Palts, ongeveer 30 km. ten noordoosten van Koblenz.

De avond wordt samen met deze Duitse gasten ingevuld. Sommige stukken worden door de twee afzonderlijke orkesten gespeeld, maar voor een paar stukken, waaronder de bekende mars Arsenal, zullen alle aanwezige muzikanten plaatsnemen op het podium van De Poort.

De Bazuin, dit jaar al maar liefst 25 jaar onder leiding van Henk Smit, zal u een aantal nieuwe stukken laten horen, waaronder een prachtig arrangement van het ontroerende “Mansions of the Lord”. Deze hymne komt oorspronkelijk uit de film “We were Soldiers”, maar is ook gespeeld (en gezongen) bij de uitvaart van de Amerikaanse president Ronald Reagan. Verder een afwisselend programma met veel filmmuziek, waaronder het prachtige “Concerto d’Aranjuez”.

De leden van De Bazuin en van Musikverein Siershahn begroeten u graag op zaterdagavond 3 maart in De Poort aan de Borgweg. Aanvang 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten à € 7,50 (donateurs € 5,00) binnenkort verkrijgbaar via Hijlkema Mode en Wonen, Geert Reindersstraat 2 en hier via de website.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.