Home

Binnenkort

concert

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Online kaartverkoop

De Bazuin Winsum staat dit jaar precies 25 jaar onder leiding van dirigent en artistiek leider Henk Smit. Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Op 9 juni aanstaande zal een jubileumconcert worden gegeven om dit feit te vieren. Naast een optreden van het Groot Orkest van De Bazuin Winsum onder leiding van de maestro zelf, staat een uniek verrassingsoptreden op het programma.

Het concert vindt plaats in De Poort (Borgweg 36) te Winsum. Aanvang is 20.00 uur en toegang bedraagt €7.50. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Hijlkema Binnen (G Reindersstraat 2 Winsum) en ''hier'' via deze website.

Interview Henk

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.