#
Home

Binnenkort

2020 09 13 Flyer

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Terwijl Nederland nog genoot van een lange nazomer, heeft zich eind september op Sulawesi, Indonesië een grote ramp voltrokken. De omvang van de ramp wordt langzaam maar zeker duidelijk: 1.400 doden, 50.000 ontheemden en 191.000 mensen die dringend humanitaire hulp nodig hebben.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de Samenwerkende Hulporganisaties zijn gestart met het inzamelen van geld voor deze hulpverlening. De Bazuin wil hier graag een steentje aan bijdragen door van het concert, dat op 3 november a.s. in de Centrumkerk in Winsum gehouden wordt, een benefietconcert te maken. De Bazuin doneert en deel van de inkomsten uit de kaartverkoop aan De Samenwerkende Hulporganisaties (Giro 555). Daarnaast zal er op 3 november een collecte worden gehouden voor hetzelfde doel. Wanneer u kaarten online bestelt dan kun ook online een extra gift doen!

Anders dan u van De Bazuin gewend bent, is de aanvangstijd; aangezien ook het opleidingsorkest Twister deelneemt aan het concert, beginnen we om 19.30 uur. Vóór de pauze speelt Twister onder leiding van Stefan de Groot, na de pauze neemt het groot orkest onder leiding van Henk Smit het over. Twister heeft in juni meegedaan aan een concours op Borkum en heeft hier de eerste prijs behaald in de vijfde divisie. Met 87,5 punten hebben ze die dag het hoogst aantal punten gehaald van alle orkesten die meededen in de 4e en 5e divisie. Een topprestatie! Laat u verrassen door Twister. Ze spelen onder andere een medley van Abba. Bekende liedjes, die u waarschijnlijk moeiteloos mee kunt zingen. Zoals gezegd is na de pauze de beurt aan het grote orkest van De Bazuin. Op het programma staat o.a. een concoursstuk, genaamd “Land of wind and water”, gecomponeerd door Jan de Haan. Daarnaast een prachtige vertolking van “Gabriella’s Sang” uit de film “As it is in heaven”. Emma de Haas speelt de solo in de klassieker “Cry me a river” uit 1953. We begroeten u graag op zaterdag 3 november in de Centrumkerk. Nog even de feiten op een rijtje:

Wanneer: zaterdag 3 november, aanvang 19.30 uur
Waar: Centrumkerk, Hoofdstraat W 36, Winsum
Kaartenverkoop: Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Komt gerust naar de Centrumkerk. Graag met PIN betalen a.u.b.

Benefietconcert

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.