#
Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

DSC_0651

Op zaterdag 3 november gaf Chr. Muziekvereniging De Bazuin een Benefietconcert ten behoeve van de slachtoffers van de tsunami op Sulawesi. Hierbij kreeg De Bazuin ongevraagd hulp van Wietze, een broertje van één van de jeugdleden. Wietze heeft voorafgaand aan het concert een bingo/loterij georganiseerd en heeft hier maar liefst € 600,00 mee verdiend. Dit bedrag heeft hij op 3 november aangeboden aan De Bazuin, die het, samen met het geld dat op de avond zelf is ingezameld, over zal maken naar Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties. Wietze heeft als dank een heuse oorkonde ontvangen en mag zich als enige in Winsum “Bazuin-held” noemen.

Ruim 120 bezoekers waren getuige van het concert, gehouden in de Centrumkerk in Winsum. Een deel van de avond werd ingevuld door het opleidingsconcert van De Bazuin, Twister, dat alweer vijf jaar onder leiding van dirigent Stefan de Groot speelt. Na de pauze gaf Stefan het stokje over aan Henk Smit. Onder zijn leiding speelde het groot orkest van De Bazuin een aantal bekende en wat minder bekende werken. Bijzonder mooi was de solo van één van de jongste leden van het orkest, Emma de Haas, die op tenorsax een prachtige versie van het legendarische, uit 1953 stammende “Cry me a river”, ten beste gaf.

De Bazuin Winsum kijkt terug op een in alle aspecten geslaagd concert en wil de bezoekers van het concert, maar ook de mensen, die via Wietze van der Noord geld hebben gedoneerd, nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Bekijk het volledige fotoverslag in ons online fotoboek.

Het volgende concert van De Bazuin is een Nieuwjaarsconcert, dat wordt gegeven op zaterdag 5 januari 2019.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.