#
Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Muziekvereniging De Bazuin luidt het jaar 2019 in met een sprankelend nieuwjaarsconcert. In plaats van het bijna traditionele kerstconcert heeft De Bazuin er dit jaar voor gekozen om een nieuwjaarsconcert te geven en wel op zaterdag 5 januari in De Poort, Winsum. Speciale gast is Wilma Jongsma, hobosoliste. Wilma Jongsma (1992) is afkomstig uit Friesland. Zij soleerde bij verschillende orkesten en daarnaast maakt ze deel uit van de Orkest Master van het Residentie Orkest.

Tijdens het concert zal Wilma onder begeleiding van het orkest van De Bazuin enkele stukken ten gehore brengen, waaronder een Disney’s Love Medley. Verder zal de avond worden gevuld met vooral feestelijke muziek. Een greep uit het programma: de Radetzki Mars, bekend van het Nieuwjaarsconcert door het Wiener Philharmoniker, een Tribute to Joe Cocker en het stuk Hercab met solisten Myrthe Poelstra (altsaxofoon en Johnny Baron (baritonsaxofoon).

Kom op 5 januari naar De Poort om samen met De Bazuin en Wilma Jongsma het nieuwe jaar in te luiden. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten (à € 12,50, donateurs € 10,00 en Club-100 leden €7,50) zijn verkrijgbaar bij Hijlkema Mode en Wonen, G. Reindersstraat 2 en ''hier'' via deze website.

Poster Nieuwjaarsconcert 2019

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.