#
Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Op 9 februari is er weer een voorspeelmiddag voor alle leden en leerlingen van De Bazuin. Een gezellige middag waarop we muziek maken en naar muziek luisteren.

Diverse leden laten hun muzikale kwaliteiten horen. Iedereen kan meedoen: alleen, met pianobegeleiding of met een ensemble. Ook Twister en de Samenspeelgroep gaan een optreden geven.

Om 14:00 uur begint het. Dit jaar wordt de middag gehouden in de Centrumkerk. Hoofdstraat W36, 9951 AC Winsum. Hierbij is iedereen welkom, dus ook ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes, vriendje en vriendinnetjes. Hopelijk zien we jullie dan!

Voorspeelmiddag 2019

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.