Home

Binnenkort

concert

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Zon, water en mooie muziek op een eindeloze zomeravond. Een heerlijke manier om alvast in de stemming te komen voor de vakantie. Kom op woensdagavond 26 juni om 20.00 uur naar Marenland Recreatie. Onder de bezielende leiding van dirigent Henk Smit geeft het grote orkest De Bazuin Winsum een concert in de open lucht. Daarnaast zal ook het opleidingsconcert van de Bazuin, onder leiding van Stefan de Groot, een bijdrage leveren. Het programma duurt ongeveer een uur.

Op het programma staan een paar ‘gouwe ouwe’ die u vaker van De Bazuin gehoord hebt, maar ook een prachtige vertolking van Arcade, het lied waarmee Duncan Lawrence het Eurovisie Songfestival won. We zien u graag op 26 juni vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis!

Tot slot: De Bazuin bestaat volgend jaar 100 jaar! Dat vieren we met o.a. een reünie in januari 2020. Later dit jaar volgt hierover meer informatie.

concert

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.