Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Beste oud-Bazuiner,

Met trots laten wij u weten dat muziekvereniging de Bazuin Winsum in het jaar 2020 maar liefst 100 jaar bestaat! Wij willen dit jubileumjaar graag vieren met iedereen die deel uit heeft gemaakt van deze prachtige club.

Reünie & Nieuwjaarsconcert
De Bazuin nodigt u van harte uit voor een reünie. Deze vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 vanaf 15:00 uur in de Blauwe Schuit aan de Warfstraat 1 te Winsum.

Naast het bijpraten met leden en oud-leden, kunt u ook oude uniformen bekijken, uzelf terugzoeken op foto’s en andere spullen uit ons archief bewonderen. De middag wordt afgesloten met een buffet.

’s Avonds kunt u alle facetten van de Bazuin komen beluisteren tijdens ons Nieuwjaarsconcert. Het concert start om 20:00 uur in de Poort aan de Borgweg 26 te Winsum. Na dit concert bent u ook van harte welkom om samen met ons het glas te heffen om het jubileumjaar in te luiden.

Aanmelden
Graag horen wij voor 8 januari of u bij deze reünie en/of concert aanwezig bent. U kunt zich aanmelden via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u laten weten met hoeveel personen u komt en welk dagdeel u aanwezig bent?

Kosten
Voor de middag en avond betaalt u per persoon € 15,00 (€ 7,50 reünie en € 7,50 concert). Indien u één deel bijwoont, betaalt u dus € 7,50.

Hopelijk tot 11 januari 2020!

Vriendelijke groet,

Chr. Muziekvereniging de Bazuin Winsum

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.