Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Op 11 januari 2020 luidt de Bazuin Winsum haar 100-jarig bestaan in met het Nieuwjaarsconcert, waarin zowel het Groot Orkest, Twister als de samenspeelgroep hun muzikaliteit tonen. U kunt hier onder andere genieten van de muziek van Queen, wegdromen naar de Schotse Hooglanden met het stuk Hymn of the Highlands en meezingen met de grote hits van ABBA. Naast het vooruitkijken naar het nieuwe jaar, blikt de Bazuin met haar oud-leden terug op de muzikale geschiedenis van de vereniging tijdens een reünie.

Koop concertkaarten online

Uitnodiging Reünie

 

Sorry, you have not enough rights to view this image.

 

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.