Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Première Virtueel Concert

 

Op zaterdag 6 juni om 20.30 uur gaat het eerste virtuele concert van De Bazuin Winsum in première! Het concert is vanuit uw huiskamer te volgen via deze link: https://youtu.be/3pyfnqG_PUw

De Bazuin Winsum viert dit jaar haar 100 jarig jubileum. Wat een jaar vol concerten en activiteiten had moeten worden viel vanaf half maart om welbekende redenen totaal in het water. Alles viel stil. Geen repetities, geen lessen, geen concerten, geen eeuwwandeling, samen spelen ging niet meer. Maar De Bazuin zou De Bazuin niet zijn als daar geen creatieve oplossing voor werd bedacht.

Dirigent Henk Smit liet zijn dirigeerstok even links liggen en zette zich achter de computer. Na noeste arbeid tot in vele kleine uurtjes kregen alle leden van het Groot Orkest een aantal documenten toegestuurd, waarmee zij thuis elk de eigen partij konden instuderen en vervolgens opnemen. Dit leverde heel veel filmpjes op die vervolgens door Reint Verkerk, slagwerker en onze technische man, werden samengevoegd tot een geheel. Dit resulteerde in een verrassend mooi concertje met drie verschillende werken.

Op 6 juni om 20.30 uur nodigt De Bazuin Winsum iedereen uit deze première mee te maken. Daarna is het uiteraard ook nog te beluisteren. Op deze manier wil De Bazuin toch nog iets van zich laten horen in dit bijzondere jubileumjaar. Toch hoopt de vereniging u binnen afzienbare tijd toch ook weer te ontmoeten bij een live concert. Want niks is mooier dan samen te spelen met een dirigent op de bok en een zaal vol publiek. Maar niemand kan op dit moment voorspellen wanneer dat weer mogelijk is.

Virtueel concert

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.