#
Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Chr. Muziekvereniging De Bazuin Winsum (GR) is een zeer gedreven maar bovenal gezellige muziekvereniging in het Groningse Winsum. De Bazuin Winsum heeft een Groot Orkest (fanfare, uitkomend in de 1e divisie), een opleidingsorkest (Twister) en een samenspeelgroep.
Wij hebben daarnaast een zeer succesvolle eigen muziekopleiding met erkende, hbo-geschoolde muziekdocenten.
Onze passie is om zoveel mogelijk kinderen uit Winsum en omstreken hun talent te laten ontdekken, ongeacht hun achtergrond. Jaarlijks bereiken wij met onze lesactiviteiten ongeveer 40-50 kinderen, jongeren en volwassen. Dit doen we op dit moment met 7 docenten voor o.a. groot-koper, klein-koper, hoorn, saxofoon en slagwerk.
Maar we doen meer! De jeugd neemt een belangrijke plaats in bij De Bazuin. Zo organiseren wij, naast de concerten en optredens van het Groot Orkest en Twister (waaronder deelname aan concoursen en festivals), het hele jaar door activiteiten waarbij nadrukkelijk ook de leerlingen worden betrokken. De jaarlijkse examens worden door De Bazuin in eigen beheer georganiseerd, conform de richtlijnen van de raamleerplannen voor blaas- en slaginstrumenten (LKCA-Utrecht).

Per 1 september 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, inspirerende en vakkundige

Docent Slagwerk
(± 4 – 6 uren per week)

Profiel
• Je ben enthousiast, resultaatgericht en voelt je betrokken bij de ontwikkelingen van het muziekonderwijs in het algemeen, het hafabra-muziekonderwijs in het bijzonder en het begeleiden en stimuleren van talent.
• Je hebt affiniteit met het verenigingsleven in het algemeen en de hafabra-sector in het bijzonder en je weet leerlingen op te leiden tot allround slagwerker in één van de orkesten van De Bazuin.
• Je neemt verantwoordelijkheid voor de opzet en de uitvoering van de lesprogramma’s.
• Je bent bereid samen te werken binnen het team van docenten bij De Bazuin.
• Je bent op de hoogte van en hebt ervaring met het erkende raamleerplan slagwerk (LKCA-Utrecht) en de fingerende exameneisen.
• Je bent bereid actief mee te werken aan de ontwikkeling van het muziekonderwijs bij De Bazuin en de uitvoering van de jaarlijkse examens.
• Je coacht je leerlingen actief, stimuleert ze, motiveert ze en begeleidt ze, wanneer nodig, tijdens repetities van Twister en het Groot Orkest.
• Als docent ben je, ten behoeve van je rol als inspirator en coach, betrokken bij de vereniging, denk je mee over de toekomst van de opleiding en de vereniging en ben je bereid tijdens belangrijke concerten en optredens van De Bazuin als muzikant/coach mee te spelen.
• Je bent creatief, flexibel, betrouwbaar, proactief, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit.
• Je bezit theoretische en praktische vakinhoudelijke kennis en beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden.
• Je bent in het bezit van een relevante afgeronde hbo-opleiding of studerende daarvoor (eindfase).

Wat wij bieden
• Een prettige werkomgeving.
• Een enthousiast docententeam en een gedreven en gezellige vereniging.
• Een leslokaal waar de meest voorkomende en binnen de hafabra-praktijk belangrijkste melodische en niet-melodische slaginstrumenten aanwezig zijn.
• Bestuurlijke en professionele ondersteuning bij de uitoefening van je lespraktijk.
• Een contract als zzp-er (zelfstandige) voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De Bazuin streeft naar continuïteit.
• Een marktconforme vergoeding, afhankelijk van opleiding en ervaring.
• Marktconforme vergoedingen voor alle activiteiten buiten de reguliere lesprogramma’s.
• Een passende reiskostenvergoeding.

Sollicitatie
Spreekt deze rol jou aan en wil je slagwerkdocent worden bij De Bazuin Winsum? Stuur dan jouw sollicitatie uiterlijk 5 juli 2020 met curriculum vitae naar Myrthe Poelstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Uiterlijk 10 juli 2020 word je per mail geïnformeerd met eventuele uitnodiging voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats in de week van 6 – 10 juli 2020.
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met onze leerlingcoördinator Myrthe Poelstra via telefoonnummer 06-5082176 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.