Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Na een lange muzikale stilte van bijna anderhalf jaar kon de Bazuin Winsum weer van zich laten horen. Midden op het dorpsplein op een zomerse zaterdagmiddag in Winsum zette de saxofonist bescheiden en solitair de eerste melodie neer van het stuk Jupiter Hymn. Na enkele maten werd zij vergezeld door de diepe tonen van de baritonsaxofoon. Vervolgens kwamen uit alle hoeken en gaten muzikanten tevoorschijn en zij voegden zich al spelend bij het muzikale gezelschap. Het abrupte einde van het jubileumjaar in 2020 en de geïsoleerde periode die volgde, ontkiemde in een warme, muzikale eenheid in het hart van Winsum. 

Met dit onverwachte en verrassende optreden wil de vereniging een nieuw seizoen inluiden. Zij hoopt u binnenkort weer te zien, verwonderen, ontroeren en vermaken!

Klik ''hier'' voor de video

GOPR0715.00_06_15_17.Still003

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.