Club 100

De Bazuin Winsum kent sinds 2011 een Club 100. Het streven: 100 personen of bedrijven die jaarlijks minimaal 100 euro aan De Bazuin Winsum doneren.
De Bazuin is een bloeiende vereniging bestaande uit een Groot Orkest, een opleidingsorkest, een slagwerkensemble, een eigen muziekopleiding en algemene muzikale vorming. De Bazuin wil heel Winsum laten genieten van haar muziek en speelt daarom regelmatig op een mooie locatie in Winsum. Voorbeelden hiervan zijn het Oranjeconcert op 30 april en het populaire Winsumerdaipconcert.

Deze optredens, met name het Winsumerdaipconcert wat op het water plaatsvindt, brengen veel kosten met zich mee. De opbrengst van de Club 100 zal dan ook besteed worden aan dit soort openbare, zeer aansprekende en uiteraard vrij toegankelijke concerten.

 

Wilt u lid van de Club van 100 worden en ons daarmee steunen? Daar krijgt u uiteraard ook iets voor terug.

  1. Jaarlijks kunt u een exclusief concert voor de Club van 100 bijwonen, waarbij uiteraard gelegenheid is om elkaar te ontmoeten.
  2. U ontvangt tweemaal per jaar een nieuwsbrief en blijft zo op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwsfeiten rondom de Bazuin.
  3. U kunt blijven genieten van onze openbare en afwisselende concerten. 

 

Interesse? Draagt u De Bazuin Winsum een warm hart toe, en wilt u lid worden van de Club 100, dan kunt u contact opnemen met penningmeester Rick Meerveld.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.