Muziekles

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding. De Bazuin is een fanfare-orkest en leidt leerlingen dan ook op op instrumenten die daar thuishoren. Deze instrumenten kunnen worden ingedeeld in drie groepen. Voor elke groep instrumenten zijn er een of meer professionele docenten die de lessen voor De Bazuin verzorgen.

 

groep instrumenten
Koperblaas instrumenten bijv. bugel, trompet, waldhoorn, bariton, bas, euphonium
Saxofoon sopraan, alt, tenor en bariton saxofoon
Slagwerk bijv. trom, gestemd slagwerk, pauken, drumstel

 

Een cursusjaar loopt in principe van september tot juli. Aanmelden voor een cursus kan online en dient bij voorkeur te geschieden een maand voor aanvang van de cursus. Tussentijds instromen is enkel bij wijze van uitzondering mogelijk. Opzegging kan alleen per half jaar: dus vóór 1 augustus of vóór 1 januari.

Wat zijn de kosten voor het volgen van een muziekopleiding bij De Bazuin? Deze informatie is te vinden op de pagina lesgeld.

Bij de muziekopleiding hoort naast de individuele muzieklessen tevens het spelen in groepsverband. Na ongeveer een halfjaar individuele lessen, heb je al de mogelijkheid om mee te spelen in de Samenspeelgroep. Na ongeveer twee jaar individuele lessen, kan je zelfs al mee spelen in ons opleidingsorkest Twister.

Het opleidingsorkest Twister repeteert wekelijks op woensdag om 18:45 - 19:45 uur.

MuzieKids 2021 - 2

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.