Home


DSC_6699-2

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 7 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

20071222-14Op woensdagavond 6 februari 2008 zal de CD Es ist ein Ros entsprungen worden gepresenteerd door Christelijke muziekvereniging De Bazuin te Winsum. Het nieuw kerst-oratorium Es ist ein Ros entsprungen (Geert Kuiper) werd op 21 en 22 december 2007 door De Bazuin Winsum, Grootkoor en Verteller (Ds Johan Meijer), onder leiding van dirigent Henk Smit op indrukwekkende wijze gebracht in een tweemaal uitverkochte De Poort in Winsum. Een concert waar velen van u misschien met warme herinneringen op terug kijken.

Van de concerten is een geluids-opname gemaakt door Westra-media waardoor vervolgens een prachtige CD kon worden gemaakt. Deze CD zal op 6 februari aanstaande worden gepresenteerd. De Bazuin nodigt u uit om bij deze presentatie aanwezig te zijn.

Vanaf 20.30 uur bent u van harte welkom in Ons Centrum (Hoofdstraat W- 36, te Winsum) waar De Bazuin u zal verwelkomen met een mini-concertje. Om 21.00 uur zal de eerste CD worden uitgereikt. Vervolgens is er ruime gelegenheid om enkele fragmenten van het muziekwerk te beluisteren en elkaar te ontmoeten en misschien herinneringen op te halen aan een bijzonder gebeuren.

De CD is op deze woensdagavond verkrijgbaar in Ons Centrum en vanaf donderdag 7 februari is de CD verkrijgbaar bij Hijlkema Binnen (G Reindersstraat 2, Winsum). De CD kost 15 euro per stuk. We hopen u te ontmoeten op woensdag 6 februari 2008 om 20.30 uur in Ons Centrum te Winsum.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.