Home


DSC_6699-2

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 7 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Onder de bezielende leiding van Janneke Kuiper is zaterdagmorgen 6 oktober de eerste repetitie van het gelegenheidskoor van start gegaan. Wat direct bij binnenkomst opviel, was het grote enthousiasme van de zangers: men heeft er zin in.

Het koor bestaat op dit moment uit bijna 100 zangers. De deelnemers komen uit de wijde omgeving van Winsum en is daarmee een echt streekkoor. Op deze eerste repetitie rook men niet alleen aan het 1 uur durende stuk, maar er werd direct al straf gerepeteerd.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Geert Kuiper op piano, die ook verantwoordelijk is voor de compositie. Tijdens het luisteren naar deze eerste repetitie krijgt de argeloze voorbijganger direct een idee hoe mooi het uiteindelijk gaat klinken: De Bazuin en het groot koor, het wordt overweldigend!

Ook al zijn er nu al bijna 100 deelnemers, toch is het koor nog op zoek naar versterking in de mannenstemmen.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.