Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Muziek maakt het leven mooier, muziek brengt in beweging, muziek verbindt en muziek maakt gezond. Dit is de ervaring van veel musici, zo ook van de leden van muziekvereniging De Bazuin Winsum. Daarom biedt De Bazuin Winsum al sinds zo’n tien jaar een tweejarige cursus algemene muzikale vorming voor kinderen vanaf 6 jaar. Algemene muzikale vorming betekent: spelenderwijs kennis maken met muziek, van alles leren over instrumenten en orkesten, samen muziek maken en zingen en (in het 2e jaar) blokfluit en djembé leren spelen. Met algemene muzikale vorming krijgen kinderen een goede basis waarna ze een instrument kunnen leren spelen of verder kunnen gaan zingen. De Bazuin Winsum biedt na de cursus AMV opleidingen voor koperblaasinstrumenten (trompet, waldhoorn, bugel etc), saxofoon en slagwerk.

De algemene muzikale vorming is voor kinderen van 6 tot 12 jaar, wordt gegeven in De Blauwe Schuit te Winsum op de woensdagmiddag (groep 1: 13.30-14.10 uur; groep 2: 14.10-14.50 uur) door Janneke Kuiper. De cursus start op 7 september. De kosten bedragen €130,- per cursusjaar. Voor meer informatie, klik ''hier'' of stuur vrijblijvend een email naar de opleidingscoördinator van De Bazuin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

AMV poster

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.