Home


De Bazuin (1)

Binnenkort

MuzieKids 2021 - 2

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Vrijdagavond 23 december gaf het Groot Orkest een spetterend Kerstconcert in de Poort in Winsum. Behalve een prachtige avond voor publiek én orkest leverde dit ook nog eens een bus vol producten op voor de Voedselbank en de nagellakactie die het jongetje Tijn organiseerde voor Serious Request en waar de Bazuin zich ook bij aansloot leverde € 204,50 op. De Bazuin verdubbelt dit bedrag en zo komen we op het bedrag van € 409,00! Een mooie bijdrage voor de strijd tegen kindersterfte door longontsteking! En geweldig dat zoveel dames én heren hun nagels hebben laten lakken, waaronder dirigent Henk Smit en onze burgemeester dhr. Michels.

Klik ''hier'' voor de foto's.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.