#
Home

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 6 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

In een goed gevulde zaal van De Poort in Winsum genoot het publiek zaterdagavond van het Nieuwjaarsconcert van De Bazuin Winsum onder leiding van dirigent Henk Smit. Te gast was Wilma Jongsma, hoboïste. Dat een fanfare uitstekend kan samenspelen met een houtblazer is wel duidelijk geworden! Samen met het orkest van De Bazuin speelde Wilma een aantal stukken, waaronder het prachtige Gabriel’s Oboe van Ennio Morricone en een Disney’s Love Medley. Maar ook blijkt De Bazuin binnen de eigen geledingen over opmerkelijk talenten te beschikken: Ruben Apol en Frens Modderman vertolkten prachtig het “Deep inside the sacred temple” uit Bizet’s opera De Parelvissers. Vervolgens lieten Johnny Baron en Myrthe Poelstra een denderende solo op hun saxofoon horen van het swingende Hercab. Een korte impressie van het programma waar het publiek van heeft genoten: de Radetzki Mars, een medley van bekende songs van Joe Cocker, The Earl of Oxford March en als toegift een vertolking van Abba’s Happy New Year. Na afloop van het concert werd nog even het glas geheven op het nieuwe jaar.

De Bazuin Winsum stevent af op een heel bijzonder jaar: in 2020 viert de vereniging haar 100-jarig jubileum. Dit zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Het programma van het jubileumjaar staat in de steigers; de aftrap zal in elk geval een nieuwjaarsconcert zijn.

2  1

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden omtrent De Bazuin en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.