Home


DSC_6699-2

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 7 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

De Bazuin is op 12 april 2003 tijdens de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten kampioen in haar klasse geworden. De Bazuin kwam uit in de derde divisie (dat komt overeen met de afdeling uitmuntendheid) en liet 6 andere orkesten achter zich.

De sublieme uitvoering van het stuk Fiori Musicali door het orkest en de gewaagde interpretatie ervan door de dirigent hebben tot dit resultaat geleid. De jury beloonde de inspanningen met een score van 94 punten, wat tevens de hoogste dagscore was.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.