Home


DSC_6699-2

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 7 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

De Bazuin Winsum speelt in het kader van de Groninger Brass Exprerience met percussionist Simone Rebello een veelzijdig repetoire op een prachtige locatie. 

Kaartverkoop:
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Marjoli Winsum of eenvoudig te bestellen via onderstaande betaallink of QR-code. Indien u meerdere kaarten wilt bestellen kunt u de link meerdere keren gebruiken of het bedrag aanpassen naar het bedrag van de hoeveelheid kaarten. U krijgt geen email-bevestiging, de kaarten zijn bij betaling voor u gereserveerd. Bij entree van het concert hoeft u alleen maar aan te geven op welke naam de kaarten betaald zijn.

Klik opBetaallinkof scan de onderstaande QR-code om de kaarten voor Concert Maarhuizen te betalen:

betaallink

.2023 Ommelandconcert Poster

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.