Home


DSC_6699-2

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 7 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Met zomerse temperaturen, in de natuur bij de historische plek Op Maarhuizen zit het publiek in de schaduw te wachten tot het optreden begint. CMV De Bazuin Winsum speelt samen met internationaal percussionist Simone Rebello tijdens dit openluchtconcert op de zondagmorgen, allemaal in het kader van de Groningen Brass Experience (GBE).

Simone Rebello en dirigent Henk Smit werken al jaren samen als jurylid bij internationale muziekwedstrijden. Het is daarom extra speciaal dat ze samen muziek ter uitvoering brengen.

Terwijl de stokken in een razendtempo over de xylofoon vliegen, speelt Simone met een grote glimlach onder begeleiding van het orkest. 

Naast deze muziekstukken in hoog tempo, speelt De Bazuin verschillende kalme en lichte werken. Lieke Siegers laat het solowerk "Gabriella's sang" horen en speelt rustig door terwijl haar bladmuziek van de stander waait. Daarnaast geniet het publiek van "This majestic land", "The Awakening" en "Lady Stewart's air", waarbij prachtige melodieën de boventoon voeren. Het concert wordt afgesloten met "Thor: The dark world". Hoewel deze titel anders vermoedt, verlaat het publiek het concert in de stralende, warme zon.

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.