Home


DSC_6699-2

AMV

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9840

Als je minimaal 7 jaar bent, zin hebt iets met muziek te gaan doen, dan ben je van harte welkom bij de opleiding Algemene Muzikale Vorming.

Muziekles

22-02-2014 SMW Voorspeelmiddag - DSC_9682

De Bazuin verzorgt haar eigen muziekopleiding en leidt leerlingen op op instrumenten die thuis horen in een fanfareorkest.

Orkest

20140511-2846

De Bazuin is altijd op zoek naar goede muzikanten. Vind je jezelf een goede muzikant en heb je zin om in een fantastisch Grootorkest mee te spelen?

Sponsor ons

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Terwijl de hete periode kortstondig achter ons ligt, zijn er in Winsum zomerse sferen. Op zaterdag 1 juli spelen Malletband Concordia uit Middelstum en CMV De Bazuin uit Winsum het Zomermixconcert. 

In een mooi verlichte Ripperdahal start de malletband met “Samba no Planalto”. Afwisselend hoort het publiek de melodische, percussionaire klanken van de malletband en wordt vervolgens weggeblazen door het warme, kleurrijke geluid van De Bazuin met o.a. “The Awakening” en "This Majestic Land”. Dirigent Henk Smit spreekt van ‘misschien wel het mooiste koraal ooit geschreven’ als vier leden van Concordia plaatsnemen voor het orkest en gezamenlijk "A Little Prayer" ten gehore brengen. 

Na de pauze kijkt het publiek verrast rond. Alle orkestleden staan verspreid door de zaal. Als het licht dooft, spelen alle aanwezige muzikanten het hypnotiserende “Closing”, gearrangeerd door de dirigent van Concordia Simon Haakmeester. Nadat er meer zomerse nummers en bekende ABBA-melodieën de revue passeren, swingt het publiek mee met “Light Walk” en geniet hierbij van de glansrijke bugelsolo van Annemiek Westra.   

Het concert sluit groots en gezamenlijk af met de traditionele Ierse stepdancemuziek “Riverdance”. 

Malletband Concordia en CMV De Bazuin Winsum wensen u een goede zomer en zien u graag komend seizoen weer!

2023 07 01 (36)

Mijn Bazuin

Alleen voor leden van De Bazuin.

Club 100

Steun De Bazuin voor minimaal €100 per jaar en ontvang gratis toegang tot exclusieve concerten.

Oud Papier

Informatie over de oud papier acties van De Bazuin. Meerdere keren per jaar komen we bij u langs.